Játékok

Kajla képtelen unatkozni, alig várja hogy játssz vele! Ha meg van benned az elszánt nyomozó, akkor nincs mese, indulhat a felfedezés.

Nézd meg a videót és találd meg a helyes választ a feltett kérdésre! Ha minden kérdésre megvan a válaszod, akkor kattints a KÉSZ feliratú gombra a képernyő alján és derítsd ki mennyi helyes válaszod van!

Barangold be a helyszínt és nyomozz a helyes válaszok után! Használd a képernyő bal oldalon található barangoló felületet, hogy a helyes válaszok nyomába eredj. Ha minden kérdésre megvan a válaszod, akkor kattints a KÉSZ feliratú gombra a képernyő alján és derítsd ki mennyi helyes válaszod van!

Segíts Kajlának megfejteni a térkép rejtélyeit! Olvasd el a kérdést és válaszd ki a helyes megyét a térképen! Egy kérdésre egy helyes válasz létezik, így jól fontold meg melyiket választod. Felfedezésre fel!

Színezd ki Kajlával Magyarország térképét! Olvasd el a megyékhez tartozó kérdéseket és találd meg a helyes választ, hogy kiszínezd a térképet. Egy kérdésre egy helyes válasz létezik, így jól fontold meg melyiket választod. Indulhat a kaland?

Jól nézd át, vagy barangold be a helyszínt, amíg fel nem ismered, hogy melyik nevezetességnél vagy. Ha rájöttél, akkor keresd ki a térképen és kattintással helyezd le a gombostűt, mi pedig megmutatjuk hogyan tippeltél!